Σύνδεση
Πρόσφατα Θέματα
» Βρέθηκε κουτάβι στην Καλλιθέααπό Ιαβέρης Δευ Οκτ 07, 2013 3:28 pm
» Ο Mobby και η θλιβερή ιστορία του...
από Ιαβέρης Τρι Φεβ 14, 2012 8:52 pm
» πως να σταματήσει να δαγκώνει?
από gianna31 Κυρ Οκτ 02, 2011 2:52 am
» Eastern Rosella
από roselitsa1 Πεμ Σεπ 29, 2011 6:09 am
» Τι κατοικίδιο/α έχετε?
από roselitsa1 Πεμ Σεπ 29, 2011 5:49 am
» γεια σας!!!
από roselitsa1 Πεμ Σεπ 29, 2011 5:47 am
» ελπιδα καμια???
από Admin Κυρ Σεπ 04, 2011 9:43 pm
» ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΓΚΗ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
από Admin Κυρ Σεπ 04, 2011 9:41 pm
» Ανεύθυνοι ιδιοκτήτες σκύλου
από Admin Κυρ Σεπ 04, 2011 9:34 pm
Παρόντες χρήστες
2 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 2 επισκέπτες Κανένας
[ Δες όλη τη λίστα ]
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 232, στις Τρι Οκτ 22, 2024 10:10 am
Visitor statistics
Eastern Rosella
4 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Eastern Rosella
Geia se ola ta meli tou forum... Graftika se auto to forum giati kaneis dn borei na me boithisei me to ti akribos einai o papagalos pou exo, arseniko i thiliko. Ton exo edo kai 2 xronia kai xtes tou agorasa allo ena... giati eixe poli periergi siberifora.. xtes proti mera ola pigenan mia xara filithikan kiolas epezan mazi, simera omos auto pou exo 2 xronia einai sto pato tou kloubiou kai kathetai nomizo kobei xartia kai pao kai ton peirazo anebenei pano kai ksanakatebenei.. to kainourio einai poli iremo kai apolambanei oles tis aneseis tou kloubiou. tha ithela na akouso tin gnomi sas gia to ti pezei me tis roselles m...
Eastern rosella einai i ratsa...!!!
Eastern rosella einai i ratsa...!!!
Nikolinio- Level 0
- Αριθμός μηνυμάτων : 1
Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2011
Απ: Eastern Rosella
Καλησπερα.το πρωτο πραγμα που σκεφτομαι ειναι οτι πανε για ζευγαρωμα και τα χαρτια τα κοβει για φωλια.οποτε καλο ειναι να τους βαλεις μια φωλιτσα στο κλουβι.
κι εγώ αυτο πιστέυω, για παπαγάλους δεν ξέρω, αλλά στα καναρίνια μου, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο,βάζω φωλιά και σε λίγες μέρες εχουν αυγά........και μετά πουλάκια.......Γράψε τι έγινε, αλλά σε παρακαλώ πολύ στα ελληνικά.......
kikitsa- Level 0
- Αριθμός μηνυμάτων : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 03/07/2011
Ναι θα παρακαλουσα να μη γραφουμε ποτε με λατινικους.ειναι κριμα να στραβωνεται και αυτος που τα διαβαζει δηλαδη.
η αρσενική ροζέλα έχει πιο έντονα χρώματα ειδικά στο κεφαλάκι της το κόκκινο είναι πιο ζωηρό, ενώ το θυληκό είναι πιο ξεθωριασμένο.
roselitsa1- Level 0
- Αριθμός μηνυμάτων : 4
Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2011
η ροζέλα μου χορεύει!
έχω δύο ροζέλες ενα αρσενικό και ένα θηλυκό. το αρσενικό μόλις ακούσει τραγούδι ειδικά κλαρίνα και λαΪκά ξεκινάει το χορό και μετά άντε να τον μαζέψεις!!! επίσης τρελλαίνεται να βλέπει τηλεόραση.. και μετα ρίχνει και κανένα χορό έτσι να μην ξεχνιόμαστε. τώρα τελευταία έχει ξεκινήσει τις χορευτικές επιδόσεις και το θηλυκό. είναι να τα κοιτας και να τα χαζεύεις!!!
roselitsa1- Level 0
- Αριθμός μηνυμάτων : 4
Ημερομηνία εγγραφής : 05/08/2011
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης